Winkeleninlaak.NL

HYPE Lab in het winkelgebied Laakkwartier

Dit voorjaar start het HYPE Lab in het Laakkwartier, een project waarbij hbo-studenten van TMO Fashion Business School zoveel mogelijk retailers in het Laakkwartier helpen met digitalisering, meer online zichtbaarheid van de winkels en het winkelgebied. Met steun van de Gemeente Den Haag en het Haags Retailpunt wordt de ‘Shoppin Laak’ app ontwikkeld. Dit is een app, gekoppeld aan een online platform, waarin alle deelnemende winkels een eigen winkelpagina krijgen waarmee consumenten met hun favoriete winkels kunnen communiceren, punten kunnen sparen maar ook online kunnen shoppen d.m.v. click & collect.

Consumenten vinden hierdoor de ‘Laak’ winkels zowel on- als offline beter en krijgen een nog betere lokale binding krijgen met het Laakkwartier.

Vorige week brachten de studenten alvast een eerste bezoekje aan het winkelgebied om kennis te maken met de ondernemersstichting en een aantal ondernemers. Medio april gaan de app en het platform live en zijn de studenten een aantal dagen per week in het Laakkwartier om de retailers te ondersteunen. Vanaf dat moment is de Shoppin Laak app te downloaden. Meer informatie hierover volgt.

Deel deze pagina op: