Winkeleninlaak.NL

GRATIS kraam op Laakfestival zaterdag 22 juni!

Laat je op zaterdag 22 juni zien op het leukste festival in Laak!

Stadsdeel Laak, de Ondernemersvereniging, Coalitie Laak, het Vadercentrum en Laaktheater organiseren samen met vele andere partners uit Laak dit jaar opnieuw het Laakfestival.Van 10.00 tot 17.00 uur is er een kilometer aan leuke (Laakse) spullen, informatiekraampjes, drie podia met optredens, eten en drinken. Helpt u mee dit festival tot een succes te maken? Zodat al het moois uit Laak in de spotlight staat?


Gratis kraampje!
Tussen het Jonckbloetplein en het Goeverneurplein staan vele kraampjes en drie podia. Staat úw (gratis*) kraampje daar straks tussen? Op de dag zelf mag u hapjes, drankjes of andere producten verkopen.

Foodcourt
Ben je lokale ondernemer en heb je iets bijzonders te bieden aan eten of drinken? Van 12.00 – 17.00u uur kan je samen met enkele foodtrucks jouw ‘waren’ aanbieden op de Van Zeggelenlaan. Deze wordt tijdens het Laakfestival omgetoverd tot een gezellig Laaks Foodcourt waar het publiek even lekker kan zitten en eten onder de grote parasols.

Zorgmarkt
Van 12.00 – 17.00 uur is er een zorg- en welzijnsmarkt op het Jonckbloetplein (ter hoogte van nrs. 61 t/m 88). Ook hier kunnen zorgondernemers samen met Duurzaam Den Haag hun diensten in het zonnetje zetten.

Dit is ook dé manier om uw organisatie, onderneming, product of dienst te laten zien! Doet u mee?

*voor ondernemers uit Laak.

Via onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een GRATIS kraam aangeboden door de Ondernemersvereniging.


Aanmelden is niet meer mogelijk.

Deel deze pagina op: